Üzletvezető/ Üzletvezető-helyettes álláslehetőség Kiskunmajsán

Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva.
Munkavégzés helye: Kiskunmajsa
2017. 03. 23. 12:01
Jelentkezem

Feladatok:

Értékesítési célok megvalósításának ellenőrzése meghatározott értékesítési tervek alapján Az üzlet napi operatív működésének irányítása, kapcsolódó szervezési és adminisztrációs feladatok ellátása a vásárlók magas szintű kiszolgálásának biztosítása Aktív részvétel az értékesítésben. A termékek elhelyezése az üzlethálózat szabványainak betartásával Az eladói csapat irányítása és motiválása, munkaszervezése, fejlesztése A forgalom folyamatos nyomon követése Leltározás előkészítése és végrehajtása.

Elvárások:

Legalább középfokú végzettség (OKJ Üzletvezetői tanfolyam megléte) Kiskereskedelemi üzletvezetői/üzletvezető helyettesi pozícióban szerzett szakmai tapasztalat, Rugalmas munkaidő beosztás vállalása Barátságos, készséges és vevőorientált fellépés Energikus személyiség és csapatszellem Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Motivációs- és jó szervezőkészség.

Előny:

Jártasság háztartási-vegyi áru témakörben – Számítógép készség szintű ismerete. Angol nyelvtudás, B-kategóriás jogosítvány

Jelentkezni: info@delakku.hu

Jelentkezem
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet, pályázat szövege:
Önéletrajz feltöltése:
Fájl törlése
Engedélyezett formátum: doc, docx, pdf
Maximális fájl méret: 5 MB
További dokumentumok:
További dokumentum feltöltése
Anti-Spam:
Az Adatkezelési tájékoztatót megismerte, elfogadta, és kifejezetten hozzájárul az álláshirdetés kapcsán az adatai kezeléséhez a tájékoztatóban foglaltak szerint.